Publicaties

Museaflash Red Star Line Museum: Ver van de oorlog? Belgische emigranten in Amerika tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Bezoek de nieuwe tijdelijke tentoonstelling: "Ver van de oorlog? Belgische emigranten in Amerika tijdens de Eerste Wereldoorlog" in het Red Star Line Museum. De tentoonstelling past binnen het kader van het herdenkingsproject Antwerpen '14-'18. Meer daarover kan u lezen in onze Museaflash.

Nieuwflash: sfeervolle brugverlichting, acties partners en uitgebreid cultureel programma op Linkeroever

Vanaf 3 oktober herdenken we de Eerste Wereldoorlog in Antwerpen. Iedereen is welkom om daar aan deel te nemen. Er zijn verschillende activiteiten op Rechteroever en Linkeroever. Zo wordt de brug feestelijk geopend met een openingspektakel op het water, er zijn muziek- en theatervoorstellingen, kinderanimatie, infostanden van verschillende partners op o.a. de Grote Markt en nog veel meer! Lees er alles over in onze Nieuwsflash.

Nieuwe flyer: Antwerpen bouwt bruggen

Ontdek in onze nieuwe flyer de meest recente informatie over het brugprogramma op Linkeroever!

 

 

Flyer Antwerpen '14-'18

Ontdek hier onze nieuwe flyer 'Antwerpen bouwt bruggen' met informatie over de pontonbrug en de tentoonstellingen binnen het culturele programma van het herdenkingsproject Antwerpen '14-'18.

Programmabrochure: Antwerpen bouwt bruggen

Ontdek in onze nieuwe brochure meer over het culturele programma binnen het herdenkingsproject Antwerpen '14-'18.

Antwerpen bouwt bruggen

"Antwerpen bouwt bruggen" en "Antwerpen tijdens de Groote Oorlog" vormen samen onze brochure over het project Antwerpen '14-'18. U vindt er onder andere allerlei historische en hedendaagse informatie over de pontonbrug.