Ticketverkoop

Nog praktische vragen over pontonbrug? Lees onze Q&A.

FAQ – Frequently Asked Questions

Wat is het verschil tussen ‘Gate A’ en ‘Gate B’? 
Beide gates zijn gelegen op het Steenplein. U wandelt dus steeds van Rechter- naar Linkeroever. Gate A zal aan de linkerkant van het plein liggen, Gate B aan de rechterkant.

Toegankelijkheid

Het Vredescentrum, de stad Antwerpen, Intro vzw en alle andere partners werken samen om de pontonbrug en de herdenkingsactiviteiten op Rechter- en Linkeroever op 3, 4 en 5 oktober in Antwerpen voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze medewerkers in de infostanden op Rechter-en Linkeroever beantwoorden graag al uw vragen over toegankelijkheid, mobiliteit, tickets, de tentoonstellingen in de musea van Antwerpen en het culturele programma op Linkeroever.

Check-in voor pontonbrug via aparte ingang

Algemene voorwaarden en reglement

  • Het ticket zal enkel geldig zijn op het daartoe vermelde tijdstip (“slot”).
  • Tickets worden niet terugbetaald of omgewisseld.
  • De toegang is strikt verboden voor alle dieren, voertuigen, skateboards, rolschaatsen en stelten. Kinderwagens worden wel toegelaten. De toegang zal eveneens geweigerd worden aan dronken of benevelde personen of diegenen die een gevaar vormen voor andere personen, of zij die op een of andere wijze hinderlijk zijn of de openbare orde verstoren.

Musea

Met uw ticket kan u op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 oktober gratis of tegen een reductietarief de tentoonstellingen in het kader van “Antwerpen ’14-18” bezoeken, rekening houdend met de beschikbare capaciteit. Op andere dagen geldt het reguliere tarief.